Thumbnail image
Altoparlant C-TECH SPK-04S
13.50 €
Përshkrimi

Altoparlanti C-TECH SPK-04S është shoqërues i mirë gjatë udhëtimeve, është shumë kompakt dhe është shumë i lehtë. Edhe pse është i vogël ai ka një zë kumbues dhe të kualitetit të lartë. Kjo bën që C-TECH të zëvendsojë altoparlantët e laptopëve dhe telefonave. Gjithashtu ky autoparlant ka trup prej alumini.

Muzika në këtë altoparlant mund të lëshohet me anë të WI-FI-së, Bluetooth, microSD edhe me anë të lidhjes kabllore. Ky autoparlant ka bateri të integruar me kohëzgjatje deri në 3 orë dhe mund të rimbushet me anë të kabllos USB.

Cilësitë

Origjina Republika Çeke
Vendi i prodhimit China
Lartësia [mm] 51
Ngjyra Argjendtë
Trashësia [mm] 62
Prodhuesi C-Tech
GTIN 8594125008918
Kodi i produktit 217144

Vlerësimet0
(0 vlerësime)

Nuk ka ende asnjë vlerësim

SHIKO MË SHUMË PRODUKTE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen