Thumbnail image
Komplet kaçavidash 31 pjesë Kinzo
13.07 € Disponueshmëria: I padisponueshëm
Përshkrimi

Kompleti prej 31 kaçavidash, përmbanë 10 kaçavida dhe shumë koka me madhësi dhe forma të ndryshme, të cilat mund t'i përdorni sipas nevojave që ju paraqiten. Pesha e kompletit është 0.916 kg dhe ka madhësi të përgjithshme 35 x 220 x 320 mm.

Cilësitë

Origjina Holandë
Prodhuesi Kinzo
Madhësia 35 x 220 x 320 mm
Pesha Rreth 0.916 KG
GTIN 8711252935331
Kodi i produktit 8711252935331

Vlerësimet0
(0 vlerësime)

Nuk ka ende asnjë vlerësim

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen