Thumbnail image
Matës digjital, NEO
63.00 € Disponueshmëria: I padisponueshëm
Përshkrimi

Matës digjital NEO, përdoret për matjet si në vijim: tension DC dhe AC, rryma DC dhe AC, rezistenca elektrike, temperatura, kontrolli i diodës dhe kontrolli i vazhdimësisë. Ajo përmban përzgjedhjen automatike të vargjeve dhe ruajtjen e kujtesës për matjet e fundit. Trupi është bërë prej plastike me cilësi të lartë. Kuti najloni për ruajtje dhe transport më të lehtë. Pajtueshmëria me standardet evropiane të sigurisë konfirmohet me certifikatën CE. Brendi NEO plotëson pritjet e profesionistëve.

Cilësitë

Origjina Poloni
Materiali PVC
GTIN 5907558407662
Kodi i produktit 94-003

Vlerësimet0
(0 vlerësime)

Nuk ka ende asnjë vlerësim

SHIKO MË SHUMË PRODUKTE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen