Thumbnail image
Prerës i barit me benzinë, VERTO
174.99 € Disponueshmëria: I padisponueshëm
Përshkrimi

Prerës bari me benzin VERTO, 1,2 kw prerës me motor efikas dhe dhe i fuqishëm, pjesa prerëse i ndërrohet, e cila lejon prerjen me thikë ose tre thika me diametër 255 mm. Dallohet për nga struktura e fortë dhe e qëndrueshme me bosht të ulur në kushineta me sfera që sigurojnë përshtatshmeri dhe besueshmëri. Prerësja është e pajisur me pajisje si: mbajtëse, mbartëse, çelësa të nevojshëm për mirëmbajtjen e prerëses së barit dhe kokë me tre thika. Certifikata CE konfirmon përputhjen me standardet evropiane të sigurisë. Brendi VERTO ofron vegëla të fuqishme dhe aksesorë për të gjithë entuziastët. Garancion 6 muaj

Cilësitë

Origjina Poloni
Pesha 7-18kg
Materiali Metal, PVC
GTIN 5902062026019
Kodi i produktit 50g491

Vlerësimet0
(0 vlerësime)

Nuk ka ende asnjë vlerësim

SHIKO MË SHUMË PRODUKTE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen