Thumbnail image
Rezervë materiali Gembird për printera 3D, 1,75mm, 1kg, e kuqe
29.50 € 34.50 € (-14%)
Përshkrimi

Kompania Gembird ka lansuar printerat e ri 3D të cilët kanë nevojë për material cilësor për krijimin e printimeve. Kjo rezervë materiali është ndërtuar nga PLA, material ky që të mundëson të krijosh printime cilësore 3D. Ai është polimer alifatik termostatik i krijuar nga lëndët e përtërishme. Ky material ruan kualitetin e ngjyrës dhe është ekologjik, pra nuk dëmton fare ambientin. Jo vetëm që krijon punime të qëndrushme por edhe me dendësi të vogël që nënkupton që punimet kanë një peshë të vogël. Printeri nuk liron aromë të padëshirueshme dhe nuk bllokohet, pasiqë sapo fibra të hyjë në qark të ngrohjes, materiali shkrihet menjëherë dhe lëvizë lirshëm. Pra, nëse doni të krijoni dizajne interesante pa komplikime, thjesht zgjidhni materialin e duhur të ngjyrave. Peshon 1 kg, dhe ka ngjyrë të kuqe.

Cilësitë

Origjina Holandë
Ngjyra e tonerit (cartridge) Kuq
Prodhuesi Gembird
Lloji i pajisjes 3D
GTIN 8716309088572
Kodi i produktit 214796

Vlerësimet0
(0 vlerësime)

Nuk ka ende asnjë vlerësim

SHIKO MË SHUMË PRODUKTE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen