Thumbnail image
Sharrë elektrike GRAPHITE
378.00 € Në stok: I padisponueshëm
Përshkrimi

Sharrë për kënde me tavolinë GRAPHITE, me motor 1400 W është projektuar për të prerë dhe përpunuar copa të trasha druri dhe materiale druri. Është e mundur të pritet në kënd 0 deri 45 ° në të dy drejtimet. Shpejtësia maksimale e rrotullimit të tehut të prerjes është 5000 rpm. Tabela e punës dhe zorra e jashtme e mjetit janë bërë prej aliazh alumini të qëndrueshme. Lëvizja e mjetit është më e lehtë në sajë të këmbëve të palosshme, të rrotave të mëdha të vozitjes dhe mbajtësve të përshtatshëm për ruajtjen e kabllit të energjisë. Brushat e karbonit mund të zëvendësohen nga përdoruesi. Seti i pllakës përfshin: Këmbët e palosshme, vida dhe pullat, udhëzuesit, pirgja vertikale, prerja e gardhit të sharrës, shkopi i shtytjes, thasët e pluhurit dhe çelësat e shërbimit. Pajtueshmëria me standardet evropiane është konfirmuar me certifikatën CE.

Cilësitë

Origjina Poloni
Materiali Metal, nikel, PVC
GTIN 5902062598240
Kodi i produktit 59g824

Vlerësimet0
(0 vlerësime)

Nuk ka ende asnjë vlerësim

SHIKO MË SHUMË PRODUKTE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen