Thumbnail image
Tharëse GRAPHITE, 2000W
29.99 € Në stok: I padisponueshëm
Përshkrimi

Tharëse GRAPHITE, ka motor me fuqi të lartë 2000W, varg temperatura: I: 25 ?, II: 350 ?, III: 550 ?, rrjedha e ajrit I: 150 l / min, II: 300 l / min, III: 500 l / min, mbrojtja bimetale kundër mbinxehjes (multi-përdorim), dimensionet (LxH) 270x195 mm, peshë 0.9 kg. përdoret për të hequr veshjet e llakut, bojrat e vajit, llaqet, formimin dhe saldimin e plastikës, shkrirjen, tharjen. Vegla e punës përmban katër ndërprerës të pozicionit që lejon marrjen e 1 nga 3 nivelet e temperaturës dhe rrjedhjen e ajrit. Gama e temperaturës: I: 25ºC, II: 350ºC, III: 550ºC. Kjo tharëse e ajrit të nxehtë është e lehtë dhe e rehatshme, ajo është e mbuluar me material të pa rrëshqitshëm për përshtatje të mirë në dorë. Dizajni i mjetit lejon të vendosni tharësen në pozitë vertikale. Kjo tharëse ka mbrojtje termike të shumëfishtë që parandalon mbinxehjen aksidentale. Pajtueshmëria me standardet evropiane është konfirmuar me certifikatën CE.

Cilësitë

Origjina Poloni
Pesha 800g
Materiali Metal, PVC
GTIN 5902062595225
Kodi i produktit 59G522

Vlerësimet0
(0 vlerësime)

Nuk ka ende asnjë vlerësim

SHIKO MË SHUMË PRODUKTE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen