Apliko për të shitur online përmes GjirafaMall

Zgjeroni tregun tuaj në të gjithë Kosovën. Bëhuni pjesë e qendrës tregtare më të madhe në rajon për shitje online!

*Biznesi patjetër duhet të jetë i regjistruar dhe të jetë tatimpagues në Kosovë.

info.svg Dyqani juaj online në tërë Kosovën.
info.svg Hapësirë për dyqanin tuaj online dhe administrimin e tij.
info.svg Asistencë nga ekipi i specializuar për kujdes të konsumatorëve.
info.svg Prezantim i brendit/dyqanit tuaj në nivelet më të larta te konsumatori.
info.svg

Disa nga partnerët tanë:

J'adore by Royal
Dar by Blinere Ibishi
Aritech
Crystal Pharmacy
Zonin Wine&Spirits
PRENDE
Egar Sportswear
Tutto Capsule
Botek
One in Three
Shippin
Bottega Leather
Home Store
Libraria Dukagjini
EBC Cosmetics
Mapo
Beta Pharm
DIAMOND-KS
Idea-M
Birra Beg
Farmitalia
Rimida Online
Botimet KOHA
Gjirafa50 WG
Sirius Wine
B Creative
Atlantik Group
Metron
Aktiv Home
info.svg
Pse GjirafaMall?
 • Sepse është platforma më e avancuar dhe më e sigurt për shitje online.
 • Ajo është pjesë e Gjirafa INC. që është duke e udhëhequr inovacionin dhe ekonominë e internetit në Kosovë dhe rajon.
 • Momentalisht, pjesë e GjirafaMall janë mbi 200 biznese vendore, të cilat përveç dyqaneve fizike, tregun e tyre e kanë zgjeruar edhe në fushën më profitabile të momentit - atë të tregut online.
info-circle-filled.svg GjirafaMall ju ofron mbi 5000 marka dhe 200,000 produkte nga të gjitha kategoritë dhe pjesë e këtyre kategorive mund të bëhen edhe produktet e biznesit tuaj!
Shërbimet për partner

GjirafaMall si një qendër tregtare online ju mundëson dhe ofron hapësirë bizneseve vendore për shitje të produkteve online.

Si një platformë komplete, ne synojmë që t’i ndihmojmë partnerët tanë që bashkë ta rrisim biznesin tuaj përmes:

1Zgjerimit të tregut
2Rritjes së shitjeve
3Promovimit të brendeve
4Afirmimit të produkteve
5Ndërtimit të marrëdhenieve me klientë
Benefitet e juaja si partner i GjirafaMall
info.svg Dyqani juaj online në tërë Kosovën.
info.svg Hapësirë për dyqanin tuaj online dhe administrimin e tij.
info.svg Asistencë nga ekipi i specializuar për kujdes të konsumatorëve.
info.svg Prezantim i brendit/dyqanit tuaj në nivelet më të larta tek konsumatori.
info.svg Pozicionim krahas brendeve botërore dhe zgjerim në tregje të reja.
info.svg Verifikim të porosive dhe pagesave.
info.svg Paketim të produkteve dhe transportimi i tyre te konsumatorët nga GjirafaMall.
info.svg Ndihmë në shitje nga ekipi ynë i specializuar.
Funksionimi i bashkëpunimit
 • Shitja e produkteve me konsignim.
 • Marzhë e produkteve mbi vlerën e shitjes varësisht nga kategoria e produktit.
 • Liferim nga depo juaj në depon tonë brenda 24 orëve pasi të bëhet porosia nga konsumatori ose ndarja e një stoku të veçantë në depon e GjirafaMall.
 • Insertimi i produkteve pa limit.
 • Qasje në faqen e administrimit ku mund të monitoroni produktet dhe porositë tuaja.
 • Kampanja të përbashkëta me GjirafaMall brenda në faqe dhe përmes kanaleve tona të marketingut (me marrëveshje).
 • Trajtimi i kthimeve/zëvendësimeve të produkteve sipas marrëveshjes.
 • Barazimi i faturave në fund të muajit apo sipas marrëveshjes.
collab.png
Funksionimi i pagesave
Pagesa e abonimit mujor
29.99€ TVSH e përfshirë
info.svg Dyqani juaj online në tërë Kosovën.
info.svg Asistencë nga ekipi i specializuar për kujdes të konsumatorëve.
info.svg Ndihmë për shitësin dhe kontaktimin e blerësve.
info.svg Marzhë e produkteve mbi vlerën e shitjes varësisht nga kategoria e produktit.
info.svg Tarifë të paketimit të produkteve (Fulfillment Fees).
info.svg Tarifë të magazinimit të inventarit (Inventory Storage Fee), e cila paguhet në baza mujore.
Kategoritë

Vendosni produktet e dyqanit tuaj përpara mijëra klientëve që kërkojnë çdo ditë në GjirafaMall.com. Gjeni kategoritë përkatëse për produktet tuaja në tabelën e mëposhtme dhe bëni listimin e tyre në kuadër të dyqanit online.

Çdo produkt i listuar në dyqanin tuaj duhet të bëhet sipas specifikave të përcaktuar në manual.

Të gjitha produktet do të verifikohen paraprakisht nga ekipi ynë në mënyrë që produktet tuaja të prezantohen sa më mirë përpara klientëve dhe me po të njëjtin standard sikurse produktet e tjera në GjirafaMall.com.

Kozmetikë
Aroma, Grim, Kujdes për lëkurë, Kujdes për flokët, Kujdes Personal, Kujdes Oral, Sete, Çanta, Kuti & Organizues
Aksesorë
Femra, Meshkuj, Për të dy gjinitë
Veshje
Fëmijë & Bebe, Femra, Meshkuj
Shtëpi
Dekor, Dyer & Dritare, Dysheme, Kafshë, Kopsht, Kuzhinë, Materiale Elektrike, Mobilie, Ndriçim
Sport
Sport, Fitnes, Tjera
Teknologji
Aksesorë, Celular, Tablet & Navigim, Gaming, Kompjuter, Laptop & Server, Pjesë për kompjuter, SMART, TV, Audio & Foto
Fëmijë
Aksesorë, Bebe, Lodra & Lojëra, Mobilie & Dekor, Shtatzani & Lehoni, Ushqime
Librari
Libra, Pajisje për zyrë & shkollë
Vegla Pune
Kompresorë & Vegla Ajri, Makineri, Materiale Ndërtimore, Pajisje Saldimi & Aksesorë, Punëtori, Rroba Pune & Mjete Mbrojtëse, Vegla Kopshtarie, Vegla Pune
Auto
Auto Pjesë, Eksterier, Elektronikë, Interier
Shëndet
Aksesorë shëndetësorë, Aromaterapi, Barëra natyrale, Cigare elektronike, Fitnes, Higjienë Orale, Instrumente & Enë, Kite & Reagente, Material Shpenzues
Ushqime & Pije
Bio & Organike, Pije, Ushqime
Bëhuni pjesë e GjirafaMall, qendrës më të madhe tregtare online në rajon!

*Biznesi patjetër duhet të jetë i regjistruar në Kosovë dhe të jetë tatimpagues.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen