Shporta juaj është e zbrazët!
GjirafaFLEX
Ju do të keni prioritet brenda periudhës 1 vjeçare të garancionit për vetëm GjirafaFlex ju shërben si zgjidhje e shpejtë në rast se produukti ka problem brenda kushteve të garancionit. Plani Përfshinë:
  • Ne vijmë dhe e marrim produktin tek adresa juaj, pa pasur nevojë ta sillni atë në zyren tonë.
  • Zgjidhje në më pak se 9 ditë.
  • Produkt të njejtë të ri apo kredi në GjirafaMall.
Nuk ka nevojë për regjistrim. Pas blerjes, do të njoftoheni për detajet e planit në email adresen tuaj.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen