Kujdesi ndaj klientëve

Na lejoni të ju ndihmojmë rreth llogarisë

Çka është GjirafaMall.com?

GjirafaMall është qendra më e madhe tregtare e blerjeve online në vend, me mbi 160.000 produkte, nga kategori të ndryshme.

 • Për GjirafaMall
 • Pagesat
 • Porositë
 • Produktet
 • Transporti
 • Çështje teknike
 • Kthimet
 • Servisimet
 • Garancioni
 • Mundësi bashkëpunimi me GjirafaMall
 • Kontakto GjirafaMall
Për GjirafaMall
Për Gjirafa, Inc.Gjirafa është një nga kompanitë me rritjen më të shpejtë në Evropën Qëndrore dhe misioni i saj është të ndërtojë ekonominë e Internetit në këtë rajon. Ekosistemi i shërbimeve të Gjirafës përshinë tregtinë online, marketingun online, transmetimin e videove, studion e produksionit dhe shërbimet cloud. Para së gjithash, Gjirafa garanton kualitet, besueshmëri, efikasitet, dhe çmimet më të volitshme në treg. Gjirafa mbetet përherë e përkushtuar që të përmbush pritshmëritë e klientëve dhe të ofrojë përvojat më të këndëshme për ta.
Çka është GjirafaMall.com? GjirafaMall është qendra më e madhe tregtare e blerjeve online në vend, me mbi 160.000 produkte, nga kategori të ndryshme.
Ku gjendet GjirafaMall.com? GjirafaMall.com është dyqan online dhe si i tillë nuk posedon dyqan fizik. Posedojmë showroom vetëm për tërheqje të porosive. Ju lutem gjeni lokacionin tonë përmes linkut të mëposhtëm:
https://gjirafa.biz/gjirafacom-1
Si mund të kontaktoj me GjirafaMall.com?Orari i punës është: E hënë - E premte: 08:00 - 01:00
E shtunë: 09:00 - 01:00
E diel: 11:00 - 23:00
Që të jemi sa më afër jush, ne i kemi disa mënyra të kontaktimit.
Mund të na gjeni në këto kanale të komunikimit:
 • Në Live Chat në faqen tonë
 • Në telefon: +383 38 61 61 61
 • Për viber whatsapp: +383 49 47 00 47
 • Me email: [email protected]
 • Në Facebook: Gjirafamall
 • Në Instagram me userin: @gjirafamall
 • Në Twitter me userin: @gjirafamall
Pagesat
Cilat janë mundësitë e pagesave? Për t'u ofruar lehtësi në blerje, ofrohen disa mënyra të pagesave për produktet e dëshiruara:
 • Përmes kartelave bankare (nga secila bankë, 3D secure)
 • Transfer bankar
 • Me këste përmes Raiffeisen me anë të Bonus kartelës dhe TEB Starcard (me aparat POS).
 • Duke paguar me para në dorë kur bëhet pranimi i produktit.
Me cilat kartela mund të bëhen pagesat?Pagesat realizohen me të gjitha llojet e kartelave bankare (kredit apo debit kartela), të të gjitha bankave; si Kosovare ashtu edhe ndërkombëtare.
A mundësohen pagesat me këste?Pagesat me këste mund të bëhen vetëm nëpërmjet Bankës Raiffeisen (Bonus kartelë) dhe Bankës TEB (Star kartelë) me kredit kartelat e këtyre bankave (jo debit), ku ju mund ta bleni produktin që dëshironi deri në 12 këste pa interes.
Si bëhet pagesa me këste?Kur zgjedhni paguaj me këste, sistemi online nuk do t'ju kërkoj të dhënat e kartelës suaj, por në momentin që mbërrin porosia, postieri e ka me vete aparatin e kartelës (POS), dhe aty për aty e bëni pagesën, si dhe e ndani me këste. Pagesat me këste mund të paguhen në maksimum deri në 12 muaj, me përjashtim të celularëve që duhet të paguhen deri në 6 muaj.
A mund të bëhen blerje me kartelën e dikujt tjetër?Këto blerje tolerohen vetëm atëherë kur personi me kartelën i/e së cilit/cilës bëhet blerja është në dijeni dhe ka dhënë autorizimin. Po ashtu, kur plotësoni të dhënat gjatë blerjes së produktit, keni dy adresa: atë të faturimit (me informata si të kredit kartelës), si dhe adresën ku do të bëhet dërgesa.
A përfshihen dogana dhe taksat në çmim?Dogana dhe taksat janë të përfshira në çmim, që nënkupton që shuma për të cilën paguani ështe çmimi final për secilin produkt.
A mund të më kthehen paratë nëse çmimi i produktit që kam porositur është zbritur?Paratë nuk mund të kthehen, pasi që zbritjet vlejnë vetëm për periudha të caktuara.
Me çfarë valuta mund të bëj pagesën?Pagesat me para në dorë pranohen vetëm me euro, ndërsa pagesat përmes bankës me valuta tjera nuk përbëjnë ndonjë problem.
Pagesa më është refuzuar, çfarë duhet të bëj?Ju lusim që të kontaktoni me kujdesin ndaj klientit në mënyrë që të shqyrtohet rasti së bashku me stafin teknik, përkatësisht, nëse problemi është te platforma e Gjirafës apo e bankës përkatëse.
Dua të më montoni një kompjuter, a duhet të bëj pagesë shtesë?Jo, montimi i kompjuterëve bëhet pa pagesë shtesë.
A mund të bëj pagesën e produkteve gjysmë para në dorë dhe gjysmë me këste gjatë pranimit të porosisë?Po, mjafton që kërkesa juaj për pagesë me këste dhe para në dorë të jetë e shënuar në komentin e porosisë suaj.
Sa duhet të paguaj në muaj për një produkt të caktuar nëse dua ta bëj pagesën me këste?Kësti mujor i çdo produkti është i shënuar në faqe poshtë çmimit të përgjithshëm të tij. Në përgjithësi, vlera mujore përcaktohet në bazë të numrit të kësteve.
Porositë
Si mund ta bëj porosinë?Porosinë mund ta bëni vetëm online direkt në faqe. Në linqet më poshtë mund të shihni hap pas hapi se si bëhet porosia online: Kliko këtu
A duhet të regjistrohem për të bërë porosi?Po, duhet të regjistroheni si përdorues, qoftë me facebook apo email. Nëse dëshironi të regjistroheni në Gjirafa, atëherë mund të ndiqni hapat e më poshtëm:
 • Së pari duhet të klikoni në butonin “Kyçu”, i cili gjendet në shiritin e sipërm të faqes në anën e djathtë.
 • Pastaj, do t’ju hapet një dritare ku në pjesën e poshtme gjendet një buton “Regjistrohu” në të cilin duhet të klikoni.
 • Pasi ta shtypni atë tast, do të hapet faqja ku duhet t’i shënoni të dhënat tuaja personale, të klikoni në butonin “Unë pranoj kushtet e përdorimit” dhe në fund të klikoni në butonin "Regjistrohu".
 • Pas regjistrimit, do te riktheheni në mënyrë automatike në faqen fillestare prej së cilës tani mund të bëni porosi me llogarinë e krijuar dhe më të dhënat qe ju i keni shënuar.
Si ta shfrytëzoj kodin promocional?Gjatë procesit të blerjes, te hapi i parë "Të dhënat e porosisë" është hapësira "Gift Card dhe Kodi Promocional" në të cilën mund ta shkruani kodin që posedoni dhe në fund të klikoni në butonin "Apliko", në mënyrë që diferenca të largohet nga totali i porosisë.
A mund të bëj porosi përmes telefonit, rrjeteve sociale apo live chat?Porositë duhet të bëhen direkt në faqen tonë nga vet përdoruesi. Ndërsa, porositë mund të bëhen edhe në platforma tjera vetëm në rastet kur ka kampanja të caktuara aktive.
A mund të blej në emër të kompanisë?Patjeter, ju lëshojmë dhe faturë të rregullt për porosinë që bëni, mjafton të shënoni të dhënat e biznesit te të dhënat e porosisë (emrin ligjor të biznesit dhe numrin fiskal), pas porosisë do t'ju dërgojmë profaturën në email, ndërsa faturën e rregullt e pranoni bashkë me porosinë tuaj.
Ku bëhen porositë dhe ku gjendet porosia ime në faqe?Porositë bëhen duke klikuar "Shto në shportë" në faqen e produktit. Porositë tuaja mund t'i shihni kur të keni klikuar mbi llogarinë tuaj në të djathtë "Emri Mbiemri" dhe pastaj te hapësira "Porositë".
Kur anulohen porositë nga GjirafaMall.com?
 • Nëse për çfarëdo arsye porosia e bërë është e dyshimtë, atëherë bëhet anulimi i porosisë dhe dërgohet një email informues lidhur mbi anulimin e porosisë.
 • Nëse ju kemi thirrur në telefon për të konfirmuar porosinë e bërë dhe nuk jeni lajmëruar, atëherë ajo porosi do të anulohet, ku edhe do të njoftoheni përmes emailit.
 • Nëse adresa e shënuar nuk përmban të dhënat e sakta për vendndodhjen tuaj dhe nëse edhe pas kontaktimit nuk ofroni informatat e nevojshme shtesë, atëherë ajo porosi do të anulohet.
 • Nëse dy herë është tentuar që të ju sillet porosia në adresën tuaj dhe nuk keni qenë në shtëpi/zyre për ta pranuar atë, atëherë ajo porosi do të anulohet.
Çka është Blacklist?Blacklist është listë e përdoruesve që duhet të parapaguajnë për çdo porosi që bëjnë, për shkak se kanë bërë anulim të vonshëm apo kanë refuzuar një porosi të mëherëshme. Në këto raste, përdoruesi kalon në mënyrë automatike në këtë listë.
Si informohem që porosia ime është procesuar?Nëpër secilin hap që kalon porosia, përdoruesi pranon e-mail për statusin aktual.
A mund ta ndryshoj adresën pasi që është procesuar/nisur porosia?Po adresa mund të ndryshohet, por koha e transportit do të rritet për të paktën 24 orë.
Nëse dua, si mund ta anuloj porosinë?Duke na kontaktuar në cilindo kanal të komunikimit.
Kam anuluar porosinë, si mund ta shfrytëzoj kredinë?Duke bërë porosi të re për çfarëdo produkti që dëshironi brenda platformës përkatëse dhe duke shkruar në koment të porosisë që po shfrytëzoni kredinë ekzistuese në Gjirafa.
Kam anuluar porosinë, kur më kthehen paratë (nëse pagesa është bërë online)? Kompletimi i transakcionit bëhet brenda 5 ditëve, pasi të jetë bërë kërkesa për kthim të mjeteve nga ana jonë.
A mund ta dërgoj porosinë si dhuratë?Po, mund të bëni pagesë online dhe tek adresa e transportit të vendosni adresën ku duhet tē dërgohet porosia.
A mund të shtoj apo të largoj produkte, pasi që porosia është procesuar?Produktet mund të shtohen në porosi dhe si rrjedhojë mund të rritet edhe koha e ardhjes së produkteve. Ndërsa, ato nuk mund të largohen veçanërisht pasi është bërë rezervimi i tyre, por për më shumë kontaktoni kujdesin ndaj klientit në cilindo kanal të komunikimit.
A mund të bëjnë porosi online personat nën moshën 18 vjeç?Po munden, por këto porosi nuk i nënshtrohen procesit të verifikimit pa konfirmimin e prindit/personit kujdestar të tyre.
Produktet
A janë të gjitha produktet origjinale?Ne shesim vetëm produkte origjinale. Të gjitha vijnë të mbyllura në paketimet e tyre të prodhuesit. Për më shumë informata rreth secilit produkt, mund të kërkoni me numrin e tij serial nëpër faqet zyrtare të brendeve.
A kanë produktet garancion?Produktet teknologjike posedojnë garancion ndërkombëtar, që do të thotë se në të gjitha pikat e servisimit që janë të autorizuara nga brendet përkatëse mund të bëhet servisimi pa pagesë. Për listën e këtyre pikave të autorizuara ju lutem kontaktoni Kujdesin ndaj Klientit. Nëse nuk ka pika të tilla të autorizuara për brende të caktuara, mund ta sillni produktin te zyret tona dhe brenda 30 ditëve ua kthejmë atë të rregulluar, u ofrojmë ndërrimin e produktit apo u japim kredi. Ndërsa, produktet e kategorive tjera kanë periudhë të veçantë të garancionit dhe këtë mund ta shihni te përshkrimi i secilit produkt të ofruar nga vetë ofruesi, ose mund të na kontaktoni në kanalet tona të komunikimit për çdo paqartësi.
Si mund ta gjej një produkt?Duke vendosur në hapësirën për kërkim kodin e produktit, emrin e tij, ose përmes filtrimit të specifikave për produktin që ju duhet.
Produkti që dua nuk është në stok, çfarë duhet të bëj?Mund të klikoni te butoni "Më njofto kur ky produkt kthehet në stok" dhe do të lajmëroheni përmes email-it.
A mund t'i shoh produktet paraprakisht?Varësisht nga produkti, në këtë rast kontaktoni Kujdesin ndaj klientit për më shumë informata.
Si mund ta dijë numrin e madhësisë së produktit? Të dhënat për madhësinë e çdo produkti janë të shënuara në titull, në përshkrim ose te cilësite e produktit.
Transporti
A është transporti me pagesë?Për çdo porosi të bërë me vlerë deri në €25.00 transporti që duhet të paguani është €2.00, ndërsa, për çdo porosi të bërë mbi €25 deri në €100 transporti kushton €1.50. Për porositë mbi vlerën €100, transporti është falas.
Kam bërë më shumë së një porosi brenda ditës, a duhet të paguaj transport për secilën porosi?Po, pagesa e transportit të porosive duhet të bëhet për çdo porosi të veçantë, të bërë në kohë të ndryshme nga njëra tjetra.
Nëse bëj porosi në GjirafaMall, për sa arrijnë produktet?Ju mund ta shikoni kohën e arritjes së produktit para se ta bëni porosinë, duke klikuar në tekstin "Kur arrin produkti?" , i cili gjendet poshtë disponueshmërisë së produktit. Aty do të informoheni saktë për datat e arritjes.
Kurse pasi që ta bëni porosinë do të informoheni përmes emailit ose duke klikuar në faqe te llogaria juaj, tek opsioni "Porositë".
A mund të bëhet transporti jashtë Kosovës?Transporti vlen vetëm brenda territorit të Republikës së Kosovës, përveç kategorisë së librave që mund të dërgohen edhe jashtë Kosovës.
A mund ta caktoj kohën dhe ditën e saktë se kur mund të arrijë porosia?Po, paraprakisht mund të këshilloheni me Kujdesin ndaj Klientit apo ta shkruani kohën e përshtashme në hapësirën e komentit gjatë bërjes së porosisë.
A mund ta gjurmoj porosinë time?Për çdo hap të porosisë do të njoftoheni përmes email-it, ndërsa për të parë statusin aktual të porosisë suaj, mund të klikoni në profilin juaj te opsioni "Porositë".
Si llogaritet koha e transportit?Porosia hyn në proces vetëm pas konfirmimit nga stafi ynë dhe pas kësaj fillon llogaritja në bazë të orëve dhe ditëve të punës.
Çfarë duhet të bëj nëse nuk kam arritur t'i përgjigjem postës për pranim të porosisë?Posta ju kontakton më shumë se një herë, por për t'u siguruar kontaktoni kujdesin ndaj klientit.
Çështje teknike
Si të kyçem në GjirafaMall.com?Nëse keni llogari në Gjirafa.com apo në ndonjërën prej platformave të Gjirafa, atëherë ajo llogari vlen edhe për GjirafaMall.com. Nëse jeni i ri në platformën tonë dhe dëshironi që të regjistroheni në GjirafaMall.com, atëherë pasi të futeni në faqen zyrtare www.gjirafamall.com, klikoni mbi butonin “Kyçu” që gjendet në pjesën e sipërme të faqes në anën e djathtë, ku do t'u shfaqet menyja me opsionet e regjistrimit. Përveç kësaj mënyre, ju mund të kyçeni edhe nëpërmjet llogarisë suaj në Facebook.
Si të ndryshoni fjalëkalimin?Nëse keni harruar fjalëkalimin e llogarisë tuaj ekzistuese të GjirafaMall, atëherë ju vetëm klikoni tek “Kyçu”, shënoni email-in të cilin e keni përdorur për të krijuar llogarinë dhe pasi ta keni shënuar email-in, shihni më poshtë ku shënon “Keni harruar fjalëkalimin?” dhe klikoni aty, pastaj do ta pranoni një email me fjalëkalim të ri.

* Sqarim: Kur krijoni llogari në GjirafaMall nuk kërkohet të lini fjalëkalimin e email-it tuaj personal, ju mund të përdorni email-in e njejtë por me fjalëkalim tjetër, për shembull: 123123.
A mund të ndryshohen të dhënat e llogarisë?Në rast se dëshironi të bëni ndryshimin e të dhënave të llogarisë suaj, pasi të jeni kyçur, klikoni në butonin “Të dhënat e profilit” dhe në këtë mënyrë do t'u shfaqet hapësira ku mund të bëni ndryshimet e të dhënave që ju dëshironi.
Si të veproj nëse dua ta mbyll llogarinë?Nëse keni vendosur që ta mbyllni llogarinë tuaj, ju lutem kontaktoni në adresën: [email protected] dhe më pas stafi do të përkujdeset për mbylljen e llogarisë suaj. Pas procesit të mbylljes do ta pranoni një email që konfirmon mbylljen e llogarisë suaj.
Nuk dua të pranoj email-e nga ju, si duhet të veproj?Në cilindo email që keni pranuar nga ne, e keni mundësinë të çabonoheni nga lajmërimet apo ofertat e dërguara, vetëm duke klikuar në "UNSUBSCRIBE".
A bën më lirë?Çmimet e produkteve nuk janë të negociueshme. Mirëpo për të përfituar nga zbritjet që ofrohen, përveç vizitave në uebfaqen tonë, ju mund të regjistroheni si konsumator me anë të emailit, ku më pas do t'u vijnë të gjitha njoftimet e zbritjeve dhe të arritjes së produkteve të reja të teknologjisë, po ashtu edhe mund të na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Twitter.
A ofrohet zbritje nëse blihet më shumë se një produkt?Ne e marrim parasysh çdo kërkesë për ofertë për sasi më të lartë të produkteve. Vetëm na dërgoni kërkesën tuaj në email te [email protected] dhe ne do ju njoftojmë nëse ka hapësirë për ofertim më të volitshëm të çmimeve.
Si mund të përfitoj ndonjë kod promocional?Një nga mënyrat për të përfituar kod promocional është duke e vlerësuar ndonjë produkt që veçse e keni blerë më herët. Nëse është blerja e parë, atëherë mund të na kontaktoni në LiveChat në mënyrë që t'ju ofrojmë ndonjë zbritje apo dhuratë simbolike.
A mund të përdor më shumë se një kod promocional për një porosi?Jo, vetëm një kod mund të aplikohet për porosi.
A mund të aplikohet më shumë se një zbritje për një porosi?Jo, nuk mund të aplikohet më shumë se një zbritje për porosi.
Kthimet
Si ta kthej një porosi?Kërkesa për kthimin e produkteve në GjirafaMall duhet të bëhet vetëm përmes platformës së GjirafaMall. Në qoftëse pas pranimit të porosisë keni probleme me produktin si: keni porositur produktin e gabuar, produkti që keni porositur nuk është i njejtë me atë që keni parë në faqe, apo produkti ka defekt nga prodhuesi, kërkesa për kthimin e tij/tyre duhet të bëhet përmes llogarisë tuaj të cilën e posedoni në GjirafaMall. Porosia duhet të kthehet në zyret tona në afat prej 14 ditësh nga dita kur është blerë produkti, së bashku me paketim, në gjendje të rregullt, kupon fiskal dhe fletëgarancion.
Produkti i blerë nuk punon si duhet, çfarë duhet të bëj?Në raste të tilla, njoftoni kujdesin ndaj klientit menjëherë.
A mund ta kthej produktin, për të marr një tjetër?Si blerës, keni të drejtë që ta ndërroni produktin me një tjetër (nëse produkti që keni porositur nuk ka formë, madhësi, model ose ngjyrë të njëjtë sikurse në faqe apo për arsye tjera) në afat prej 14 ditësh nga dita kur është blerë produkti, me kusht që produkti nuk është përdorur, është ruajtur pamja, vetitë përdoruese, vulat, etiketat e fabrikës, paketimi si dhe fatura fiskale (produktet si veshjet e brendshme, produktet e konsumueshme, si dhe produktet kozmetike dhe higjienike nuk mund të kthehen).
A mund të kthej produkte të cilat i kam blerë me zbritje / gift voucher?Vendimi për kthim vendoset nga stafi teknik në bazë të gjendjes së produktit. Në rast se po, mund të kthehet vetëm nëse e keni paketimin, kuponin fiskal dhe fletëgarancionin, nëse produkti është akoma nën garancion dhe nuk e ka kaluar periudhën e lejuar kohore për kthim.
Servisimet
Si shkon procesi i servisimit të produkteve?Pasi produkti të arrijë tek ne, stafi teknik bën testimin e produktit dhe i'u njofton për procesin e mëtutjeshëm. Gjatë dorëzimit të produktit për servisim ju duhet të sillni edhe fletëgarancionin e plotësuar së bashku me të dhënat e produktit, datën e shitjes, faturën origjinale ose atë fiskale. Garancioni i produktit nuk vlen në mungesë të këtyre dokumenteve përcjellëse.
Sa kohë zgjatë servisimi i produkteve?Varësisht nga problemi i shfaqur në produkt, në rastet e zakonshme afati i servisimit është deri në 30 ditë.
Produkti i servisuar, ende ka probleme në operim, çfarë duhet të bëj?Kontaktoni stafin teknik në numrin kontaktues +383 38 61 61 61 ose kujdesin ndaj klientit për sugjerime.
Produkti është hapur nga serviserë të paautorizuar, a mund të servisohet nga ju?Jo, në momentin që produkti është hapur nga serviserë të paautorizuar, garancioni i produktit shpallet i pavlefshëm.
Garancioni
Sa zgjat garancioni i produkteve?Çdo produkt ka periudhë të veçantë të garancionit dhe këtë mund ta shihni tek përshkrimi i secilit produkt të ofruar nga vetë ofruesi, ose mund të na kontaktoni në kanalet tona të komunikimit për çdo paqartësi.
Cilat produkte nuk i mbulon garancioni vjetor?Në asnjë rast pjesë e garancionit nuk janë çantat, mbrojtësit, kabllot, filterët e ndryshëm, telekomandat, adapterët, bateritë dhe pjesët e ngjashme, veshjet e brendshme, produktet e konsumueshme, si dhe produktet kozmetike dhe higjienike.
Çfarë dëmtime mbulon garancioni?Garancioni i produktit vlen vetëm për defektet që janë si rezultat i prodhuesit kur produkti është përdorur nga ju në përputhje me instruksionet e përdorimit dhe udhëzimeve teknike, duke përfshirë udhëzimet për montim dhe përdorimit për qëllime adekuate.
Çfarë dëmtime nuk i mbulon garancioni?Produkti ka shenja të dëmtimit fizik, kozmetik, të jashtëm ose të brendshëm që nuk janë rezultat i dëmeve të shkaktuara nga prodhuesi.
Dëmtimet në produkt janë shkaktuar si rezultat i mbitensionit ose nëntensionit të energjisë elektrike, në variacionin plus/minus 15% të kufirit të përcaktuar të 230v.
Produkti është dëmtuar si rezultat i ndodhive natyrore përtej kontrollit njerëzor, përfshirë, por pa u kufizuar në rrufe, vetëtimë, tërmet, vërshime, ujë, materiale të lëngshme, zjarr.
Dëmtimet mekanike të shkaktuara nga rrëzimi, goditja dhe thyerja e produktit.
Dëmtimi i produktit ka ndodhur si rezultat i hapësirës në të cilën e keni vendosur produktin (hapësirat e papërshtatshme), përfshirë vendet e ndryshme me prezencë të lagështisë, insekteve, papastërtisë, ndryshkut, etj.
Nuk e keni mirëmbajtur produktin në mënyrën e duhur, ashtu siç kërkohet për përdorimin e rregullt të tij.
Produkti është dëmtuar për shkak të ekspozimit ndaj temperaturave të papërshtatshme për produktin.
Produkti është hapur fizikisht nga ju ose nga një palë e tretë e pa autorizuar për të hapur produktin dhe ndërhyrë në pjesët e brendshme të tij.
Produktin e keni kyçur ose keni krijuar lidhje me çfarëdo pajisje të papërshtatshme ose jo origjinale ose pajisje e cila nuk është kompatibile me atë produkt.
Defekti është shkaktuar si rezultat i ndërhyrjes suaj në sistemin e produktit ose instalimet e sistemeve të papërshtatshme
Ekranet televizive ose monitorët kanë qëndruar për një kohë shumë të gjatë të ndezur, e si rezultat në të to janë shfaqur njolla të cilat nuk mund të riparohen.
Në asnjë rast pjesë e ketij garancioni nuk janë kabllot, filterët e ndryshëm, telekomandat, adapterët, bateritë dhe pjesët e ngjashme
Garancioni i produktit ka përfunduar, a mund të servisohet ende?Në këtë rast jo, sepse garancioni është direkt nga prodhuesi.
Mundësi bashkëpunimi me GjirafaMall
Dua të bëhem partner i juaj, si duhet të veproj? Ju mund të aplikoni në faqen tonë (Kliko këtu), aty duhet t'i shënoni të dhënat e biznesit tuaj dhe të dërgoni kërkesën për bashkëpunim. Stafi përkatës do të ju kontaktoj shumë shpejt për procesin në vazhdim.
Kontakto GjirafaMall

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen