Thumbnail image
Çadër kopshti, e kuqe
34.64 € Disponueshmëria: I padisponueshëm
Përshkrimi

Çadër me dimensione më të mëdha se të zakonshmet dhe kualitet të lartë. Janë shumë praktike për pushime për mbrojtje nga dielli, apo në kopsht, apo në çfarëdo ambienti të hapur. Kjo çadër ka dimensione prej 130 x 130 x 1380 mm dhe peshë prej 5kg.

Cilësitë

Origjina Holandë
Prodhuesi Lifetime
Madhësia 130 x 130 x 1380 mm
Pesha Rreth 5.000 KG
GTIN 8711252460741
Kodi i produktit 8711252460741

Vlerësimet0
(0 vlerësime)

Nuk ka ende asnjë vlerësim

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen