Thumbnail image
Çadër lëvizëse me bazë metalike, e zezë
212.28 € Disponueshmëria: I padisponueshëm
Përshkrimi

Çadër me dimensione më të mëdha se të zakonshmet dhe kualitet të lartë. Janë shumë praktike për mbrojtje nga dielli, apo në kopsht, apo në çfarëdo ambienti të hapur. Kjo çadër varet në pjesën e sipërme dhe mund të lëviz ngado që dëshironi. Gjithashtu ka bazë metalike dhe dy mbajtës të sigurtë si dhe dimensione prej 2570 x 3000 x 3000 mm dhe peshë prej 24kg.

Cilësitë

Origjina Holandë
Prodhuesi Lifetime Garden
Madhësia 2570 x 3000 x 3000 mm
Pesha Rreth 24.000 KG
GTIN 8711252419558
Kodi i produktit 8711252419558

Vlerësimet0
(0 vlerësime)

Nuk ka ende asnjë vlerësim

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen