Thumbnail image
Çelës Kinzo, 20 koka
14.16 € Disponueshmëria: I padisponueshëm
Përshkrimi

Çelësi Kinzo është mjaft praktik dhe ka 20 koka zëvendësuese të formave dhe madhësive të ndryshme.

Cilësitë

Origjina Holandë
Prodhuesi Kinzo
Madhësia 55 x 100 x 150 mm
Pesha Rreth 0.708 KG
GTIN 8711252935232
Kodi i produktit 8711252935232

Vlerësimet1
4.00 (1 vlerësime)

Perfekt

Donat e premte, 17 korrik 2020

I pershtatshem

A ju ndihmoj ky vlerësim?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen