Thumbnail image
Dana të kombinuara, 150mm
5.68 € Disponueshmëria: I padisponueshëm
Përshkrimi

Këto dara kanë përdorim të shumëfishtë sepse kanë dizajn të kombinuar. Shërbejnë për këputje, dredhje, tërheqje etj. Janë nga metali i fortë ndërsa dorëzat nga plastika me gomë dyanësore të verdhë dhe të kaltër.

Cilësitë

Origjina Holandë
Prodhuesi Kinzo
Madhësia 220 x 30 x 80 mm
Pesha Rreth 0.198 KG
GTIN 8711252720944
Kodi i produktit 8711252720944

Vlerësimet0
(0 vlerësime)

Nuk ka ende asnjë vlerësim

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen