Thumbnail image
Detergjent Kalyon, e bardhë&me ngjyra 3kg
3.06 € Disponueshmëria: I padisponueshëm
Përshkrimi

Detergjent klasik për rroba, me aromë jep shkëlqim rrobavve dhe largon njollat, yndyrën nga rrobat.Është antibakteriale dhe jep pastërti në në garderobën tuaj.

Cilësitë

Prodhuesi Kalyon
Origjina Turqi
Temperatura e ruajtjes 5°C - 15°C
Jetëgjatësia 730 ditë
GTIN 8698848006388
Kodi i produktit 8698848006388

Vlerësimet0
(0 vlerësime)

Nuk ka ende asnjë vlerësim

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen