Thumbnail image
Kaçavidë Kinzo
6.71 € Disponueshmëria: I padisponueshëm
Përshkrimi

Ky komplet kualitativ i markës Kinzo përfshinë një kaçavidë dhe koka të zëvendësueshme me madhësi dhe forma të ndryshme, të cilat mund t'i ndërroni dhe përdorni sipas kërkesave dhe nevojave tuaja. Kompleti përbëhet gjithsejë prej 35 pjesëve.

Cilësitë

Origjina Holandë
Prodhuesi Kinzo
Madhësia 40 x 70 x 260 mm
Pesha Rreth 0.387 KG
GTIN 8711252029139
Kodi i produktit 8711252029139

Vlerësimet0
(0 vlerësime)

Nuk ka ende asnjë vlerësim

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen