Thumbnail image
Kaçavidë me kokë të zëvendësueshme Kinzo, 44 pjesë
15.45 € Disponueshmëria: I padisponueshëm
Përshkrimi

Kjo kaçavidë në kompletin e saj përfshinë 44 koka me madhësi dhe forma të ndryshme, të cilat mund t'i ndërroni sipas nevojave që ju paraqiten. Kompleti peshon 0.719 kg dhe ka dimensione të përgjithshme 28 x 190 x 190 mm.

Cilësitë

Origjina Holandë
Prodhuesi Kinzo
Madhësia 28 x 190 x 190 mm
Pesha Rreth 0.719 KG
GTIN 8711252542072
Kodi i produktit 8711252542072

Vlerësimet0
(0 vlerësime)

Nuk ka ende asnjë vlerësim

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen