Thumbnail image
Kapëse druri Kinzo
2.05 € Disponueshmëria: I padisponueshëm
Përshkrimi

Këto kapëse kanë material të qëndrueshëm nga plastika e fortë dhe metali dhe hynë në funksion në amvisëri, artizanate, zdrukthtari etj. Shërbejnë si kapëse dhe mbajtëse. Kanë dimension prej 65mm dhe një pako ka 6 copë.

Cilësitë

Origjina Holandë
Prodhuesi Kinzo
Madhësia 210 x 20 x 130 mm
Pesha Rreth 0.072 KG
GTIN 8711252794921
Kodi i produktit 8711252794921

Vlerësimet2
5.00 (2 vlerësime)

Ok

Behar e enjte, 20 shkurt 2020

Ok

A ju ndihmoj ky vlerësim?

Ok

Behar e shtunë, 25 maj 2019

Ok

A ju ndihmoj ky vlerësim?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen