Thumbnail image
Kaçavidë Kinzo, 25 pjesë
10.69 € Disponueshmëria: I padisponueshëm
Përshkrimi

Kompleti i kokave për kaçavida është shumë i përshtatshëm për punë, sepse ju mundëson që të keni madhësinë dhe format e kokave sipas kërkesave dhe preferencave tuaja. Kompleti përmbanë 25 koka dhe një kaçavidë. Produkti peshon 0.483 kg dhe ka dimensione të përgjithshme 35 x 95 x 145 mm.

Cilësitë

Origjina Holandë
Prodhuesi Kinzo
Madhësia 35 x 95 x 145 mm
Pesha Rreth 0.483 KG
GTIN 8711252564159
Kodi i produktit 8711252564159

Vlerësimet0
(0 vlerësime)

Nuk ka ende asnjë vlerësim

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen