Thumbnail image
Leckë Vileda, vlieser/refuz 1/1 50*1
1.53 € Disponueshmëria: I padisponueshëm
Përshkrimi

Peceta pastruese Vileda, vijnë në katër ngjyra:e kaltër, e kuqe,e gjelbër, e verdhë, e projektuar me kombinimin e mikrofibrës si dhe grimcave te argjenda 99.9% mikrobet zhduken gjatë fshirjes së sipërfaqeve, nuk lejon rritjen e baktereve apo mikrobeve në pecetë. Efekti antibakterial nuk venitet, kur pecetat jane në proces të larjes.

Cilësitë

Prodhuesi Vileda
Origjina Slloveni
Temperatura e ruajtjes 5°C - 15°C
GTIN 3838937845022
Kodi i produktit 3838937845022

Vlerësimet0
(0 vlerësime)

Nuk ka ende asnjë vlerësim

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen