Thumbnail image
Lëmues për dru Kinzo, 230v
52.36 € Disponueshmëria: I padisponueshëm
Përshkrimi

Kjo pajisje shërben për lëmimin e drurit. Ka fuqi të madhe dhe konsumon pak energji. Ka ngjyrë të kaltër dhe operon me vetëm 230 volt.

Cilësitë

Origjina Holandë
Prodhuesi Kinzo
Madhësia 170 x 180 x 340 mm
Pesha Rreth 3.758 KG
GTIN 8711252717937
Kodi i produktit 8711252717937

Vlerësimet0
(0 vlerësime)

Nuk ka ende asnjë vlerësim

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen