Thumbnail image
Lustrues enësh Kalyon, kaltër 500g*12
1.80 € Disponueshmëria: I padisponueshëm
Përshkrimi

Lustruesh enësh me ngjzrë të kaltër, për një paraqitje dhe dukje të mirë të enëve përdorni lustruesin Kalyon.

Cilësitë

Prodhuesi Kalyon
Origjina Turqi
Temperatura e ruajtjes 5°C - 15°C
Jetëgjatësia 730 ditë
GTIN 8698848002892
Kodi i produktit 8698848002892

Vlerësimet0
(0 vlerësime)

Nuk ka ende asnjë vlerësim

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen