Thumbnail image
Mbushës laptopi Dell SLIM, 45W
63.50 € 68.50 € (-7%)
Përshkrimi

Dell Slim është mbushës i kualitetit të lartë i qëndrueshëm. Ai është i krijuar posaqërisht për laptopet e DELL. Ka dizajn të thjeshtë, shfrytëzon pak energji dhe ka kapacitet 45 W. Ai mbushë: Dell XPS 13, Dell XPS 13, Dell XPS 13, Dell Inspiron 14 (7437), Dell Inspiron 15 (7568), Dell OptiPlex 3020M, Dell OptiPlex 9020M, Dell XPS 11, Dell XPS 12, Dell XPS 12 (9333), Dell XPS 13 (9343), Dell XPS 13 (9350)

Cilësitë

Origjina Irlandë
Ngjyra Zezë
Prodhuesi Dell
GTIN 5397063813780
Kodi i produktit 214944

Vlerësimet0
(0 vlerësime)

Nuk ka ende asnjë vlerësim

SHIKO MË SHUMË PRODUKTE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen