Thumbnail image
Mikrofibër Vileda, me ngjyra 4/1
4.27 € Disponueshmëria: I padisponueshëm
Përshkrimi

Peceta pastruese Vileda, vijnë në katër ngjyra:e kaltër, e kuqe,e gjelbër, e verdhë, e projektuar me kombinimin e mikrofibrës si dhe grimcave te argjenda 99.9% mikrobet zhduken gjatë fshirjes së sipërfaqeve, nuk lejon rritjen e baktereve apo mikrobeve në pecetë. Efekti antibakterial nuk venitet, kur pecetat jane në proces të larjes.

Cilësitë

Prodhuesi Vileda
Origjina Gjermani
Temperatura e ruajtjes 5°C - 15°C
GTIN 4023103192577
Kodi i produktit 4023103192577

Vlerësimet0
(0 vlerësime)

Nuk ka ende asnjë vlerësim

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen