Thumbnail image
Ngrohës me gas HT SS
224.87 € Disponueshmëria: I padisponueshëm
Përshkrimi

Ky ngrohës punon me gas dhe është perfekt për vende me hapsirë të vogël sepse ka dizajn shumë kompakt nga metali i përpunuar. Ngrohësi mund të merret me vete në terracë apo vende ku nuk ka rrymë elektrike. Dimensionet e tij janë 2222 x 813 x 813 mm dhe peshë prej17 kg.

Cilësitë

Origjina Holandë
Prodhuesi Pa markë
Madhësia 2222 x 813 x 813 mm
Pesha Rreth 17.000 KG
GTIN 8711252799544
Kodi i produktit 8711252799544

Vlerësimet0
(0 vlerësime)

Nuk ka ende asnjë vlerësim

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen