Thumbnail image
Ngrohës me gas HT ST
178.11 € Disponueshmëria: I padisponueshëm
Përshkrimi

Ky ngrohës punon me gas dhe është perfekt për vende me hapsirë të vogël sepse ka dizajn shumë kompakt nga metali i përpunuar. Ngrohësi mund të merret me vete në terracë apo vende ku nuk ka rrymë elektrike. Dimensionet e tij janë 2222 x 813 x 813 mm dhe peshë prej 18.4kg.

Cilësitë

Origjina Holandë
Prodhuesi Pa markë
Madhësia 2222 x 813 x 813 mm
Pesha Rreth 18.400 KG
GTIN 8711252799551
Kodi i produktit 8711252799551

Vlerësimet0
(0 vlerësime)

Nuk ka ende asnjë vlerësim

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen