Thumbnail image
Numërues i shtrengimeve të dorës Penn
4.70 € Disponueshmëria: I padisponueshëm
Përshkrimi

Numërues i shtrengimeve të dorës nga marka Penn. Produkti ka përmasaa 20 x 80 x 130 mm dhe peshon 0.250kg.

Cilësitë

Origjina Holandë
Prodhuesi Penn
Madhësia 20 x 80 x 130 mm
Pesha 0.250 KG
GTIN 8711252549873
Kodi i produktit 8711252549873

Vlerësimet0
(0 vlerësime)

Nuk ka ende asnjë vlerësim

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen