Thumbnail image
Perde GM001
13.30 € Disponueshmëria: I padisponueshëm
Përshkrimi

Perde me kualitet të lartë dhe me dizajn modern. Për perde pa palë, për 1 metër hapësirë duhet të mirren 1 metër material. Ndërsa, për perde me palë, për të mbuluar të njëjtën hapësirë duhet të mirren 2.5 metra material. Gjatësia duhet të përcaktohet nga ju, vetëm lini një shënim gjatë përfundimit të porosisë (gjatësia nuk ndikon në çmim). Çmimi i këtyre perdeve është për 1 metër gjerësi.

Cilësitë

Lloji i materialit Hollë
Ngjyra Bardhë
Materiali Tyl
GTIN GIDN-00350903
Kodi i produktit GIDN-00350903

Vlerësimet0
(0 vlerësime)

Nuk ka ende asnjë vlerësim

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen