Thumbnail image
Tendë kampingu Dunlop, për dy persona
47.02 € Disponueshmëria: I padisponueshëm
Përshkrimi

Tenda ka dizajn elegant dhe hapsirë të mjaftueshme për dy persona. I takon brendit Dunlop dhe ka dimensione prej 210 x 150 x 120 cm.

Cilësitë

Origjina Holandë
Prodhuesi Dunlop
Madhësia 1200 x 1500 x 2100 mm
Pesha Rreth 2.883 KG
GTIN 8711252029580
Kodi i produktit 8711252029580

Vlerësimet0
(0 vlerësime)

Nuk ka ende asnjë vlerësim

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen