Thumbnail image
Tendë kopshti, e hirtë
30.13 € Disponueshmëria: I padisponueshëm
Përshkrimi

Tendë për kopsht me dizajn klasik dhe material të qëndrueshëm. Tenda ka katër mbajtëse, megjithatë mund të paloset dhe të zë pak hapsirë, prandaj mund ta marrim me vete në udhëtime apo shëtitje. Kjo tendë ka dimensione prej 250 x 300 x 300cm dhe peshë maksimale prej 5.8 kg.

Cilësitë

Origjina Holandë
Prodhuesi Lifetime Garden
Pesha Rreth 5.800 KG
GTIN 8711252326054
Kodi i produktit 8711252326054

Vlerësimet0
(0 vlerësime)

Nuk ka ende asnjë vlerësim

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen