Thumbnail image
Tendë kopshti, e bardhë
30.13 € Disponueshmëria: I padisponueshëm
Përshkrimi

Tendë për kopsht me dizajn klasik dhe material të qëndrueshëm. Tenda ka katër mbajtëse, megjithatë mund të paloset dhe të zë pak hapsirë, prandaj mund ta marrim me vete në udhëtime apo shëtitje. Kjo tendë ka dimensione prej 250 x 290 x 290 cm dhe peshë maksimale prej 5.8 kg.

Cilësitë

Origjina Holandë
Prodhuesi Lifetime Garden
Madhësia 2500 x 2900 x 2900 mm
Pesha Rreth 5.800 KG
GTIN 8711252897417
Kodi i produktit 8711252897417

Vlerësimet0
(0 vlerësime)

Nuk ka ende asnjë vlerësim

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen