Thumbnail image
Tendë kopshti, e kaltër/ bardhë
66.76 € Disponueshmëria: I padisponueshëm
Përshkrimi

Tendë për kopsht me dizajn klasik dhe material të qëndrueshëm. Tenda ka katër mbajtëse, megjithatë mund të paloset dhe të zë pak hapsirë, prandaj mund ta marrim me vete në udhëtime apo shëtitje. Kjo tendë ka dimensione prej 245 x 300 x 300 cm dhe peshë maksimale prej 13 kg.

Cilësitë

Origjina Holandë
Prodhuesi Lifetime Garden
Pesha Rreth 13.000 KG
GTIN 8711252911922
Kodi i produktit 8711252911922

Vlerësimet0
(0 vlerësime)

Nuk ka ende asnjë vlerësim

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen