Thumbnail image
Toalet për shpezë
2.44 € Disponueshmëria: I padisponueshëm
Përshkrimi

Shpezët kanë nevojë për kujdes dhe për gjëra të nevojshme për mirëmbajtje në shtëpi. Pjesë e këtyre tyre janë edhe toaletet e improvizuara për to, të cilat vijnë me material nga plastika, pjesa e sipërme transparente kurse poshtmja me ngjyrë me dimensione prej 14 x 14 x 12cm.

Cilësitë

Origjina Holandë
Prodhuesi Pet Treatment
Madhësia 133 x 140 x 130 mm
Pesha Rreth 0.214 KG
GTIN 8711252483177
Kodi i produktit 8711252483177

Vlerësimet0
(0 vlerësime)

Nuk ka ende asnjë vlerësim

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen