Thumbnail image
Baby pelena Bora, jumbo 7-18kg 36
4.65 € 5.05 € (-8%)
Përshkrimi

Pelena shumë të rehatshme për fëmijën tuaj. E holle dhe e lehtë, ajo e lejon femijën të levizë lirshëm dhe të luajë pa problem. Të përbëra nga shtresa të cilat lejojnë thithje maksimale të lagështisë. Shtresa e jashtme është me vetë-ajrosje.

Cilësitë

Prodhuesi Bora
Origjina Turqi
Temperatura e ruajtjes 5°C - 15°C
Jetëgjatësia 1461 ditë
Pesha 7-18kg
GTIN 8698666750234
Kodi i produktit 8698666750234

Vlerësimet1
5.00 (1 vlerësime)

Shkelqyeshem

Bujar e mërkurë, 18 mars 2020

Produkti eshte ne rregull por niveli i komunikimit dhe pergjegjesise, shume i larte!
Ju lumte

A ju ndihmoj ky vlerësim?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen