Thumbnail image
Çadër kopshti, e hirtë (taupe)
47.02 € Disponueshmëria: I padisponueshëm
Përshkrimi

Çadër me dimensione më të mëdha se të zakonshmet dhe kualitet të lartë. Janë shumë praktike për pushime për mbrojtje nga dielli, apo në kopsht, apo në çfarëdo ambienti të hapur. Kjo çadër ka dimensione prej 150 x 150 x 1540mm dhe peshë prej 5.800kg.

Cilësitë

Origjina Holandë
Prodhuesi Lifetime
Madhësia 150 x 150 x 1540 mm
Pesha Rreth 5.800 KG
GTIN 8711252460932
Kodi i produktit 8711252460932

Vlerësimet0
(0 vlerësime)

Nuk ka ende asnjë vlerësim

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen