Thumbnail image
Çadër kopshti, e kaltër
37.31 € Disponueshmëria: I padisponueshëm
Përshkrimi

Çadër me dimensione më të mëdha se të zakonshmet dhe kualitet të lartë. Janë shumë praktike për pushime për mbrojtje nga dielli, apo në kopsht, apo në çfarëdo ambienti të hapur. Kjo çadër ka dimensione prej 140 x 140 x 1400mm dhe peshë prej 4.500 kg.

Cilësitë

Origjina Holandë
Prodhuesi Lifetime Garden
Madhësia 140 x 140 x 1400 mm
Pesha Rreth 4.500 KG
GTIN 8711252397399
Kodi i produktit 8711252397399

Vlerësimet0
(0 vlerësime)

Nuk ka ende asnjë vlerësim

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen