Thumbnail image
Çadër lëvizëse, e kuqe
71.07 € Disponueshmëria: I padisponueshëm
Përshkrimi

Çadër me dimensione më të mëdha se të zakonshmet dhe kualitet të lartë. Janë shumë praktike për mbrojtje nga dielli, apo në kopsht, apo në çfarëdo ambienti të hapur. Kjo çadër varet në pjesën e sipërme dhe mund të lëviz ngado që dëshirojmë. Ka dimensione prej 340 x 130 x 1980mm dhe peshë prej 14kg.

Cilësitë

Origjina Holandë
Prodhuesi Lifetime Garden
Madhësia 340 x 130 x 1980 mm
Pesha Rreth 14.000 KG
GTIN 8711252460550
Kodi i produktit 8711252460550

Vlerësimet0
(0 vlerësime)

Nuk ka ende asnjë vlerësim

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen