Thumbnail image
Çelësa Kinzo, 12 pjesë
10.80 € Disponueshmëria: I padisponueshëm
Përshkrimi

Kompleti i çelësave për shtrëngimin dhe lirimin e burmeve është shumë i përshtatshëm për punë dhe përbëhet prej 12 pjesëve me forma dhe madhësi të ndryshme. Çelësat kanë madhësi të kokës 6-22 mm. Kompleti ka peshë: 0.762 kg dhe madhësi të përgjithshme: 120 x 50 x 240 mm.

Cilësitë

Origjina Holandë
Prodhuesi Kinzo
Madhësia 120 x 50 x 240 mm
Pesha 0.762 KG
GTIN 8711252719801
Kodi i produktit 8711252719801

Vlerësimet1
4.00 (1 vlerësime)

shume mire

Blerim e premte, 15 shkurt 2019

produkt mjaf i mire

A ju ndihmoj ky vlerësim?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen