Thumbnail image
Eleminues i gëlqeres dhe ndryshkut Kalyon, 1kg
0.99 € Disponueshmëria: I padisponueshëm
Përshkrimi

Produktet nga Kalyon japin siguri,pastërti ndaj papastërtive dhe bakterieve. Eleminon gëlqerën dhe ndryshkun, zhduk njëkohësisht të gjitha bakteriet dhe jep shkëlqim

Cilësitë

Prodhuesi Kalyon
Origjina Turqi
Temperatura e ruajtjes 5°C - 15°C
Jetëgjatësia 730 ditë
Për
  • Gëlqere
  • Ndryshk
GTIN 8698848000393
Kodi i produktit 8698848000393

Vlerësimet0
(0 vlerësime)

Nuk ka ende asnjë vlerësim

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen