Thumbnail image
Fen për grill BBQ Collection
2.67 € Disponueshmëria: I padisponueshëm
Përshkrimi

Ky fen i grillit është shumë i nevojshëm sepse mund të ndez zjarrin shpejt dhe nuk zë shumë vend. Pesha e tij është 0.158 kg dhe ka përmasa 140 x 50 x 240 mm.

Cilësitë

Origjina Holandë
Prodhuesi Bbq Collection
Madhësia 140 x 50 x 240 mm
Pesha [g] 158
GTIN 8711252343778
Kodi i produktit 8711252343778

Vlerësimet1
5.00 (1 vlerësime)

Në foto dukej pak më ndryshe.

Arianit e enjte, 12 shtator 2019

Pak mu duk si lodër fëmijësh,mbetem të shpresoj ne cilësi...
Shërbimi i juaj është korrekt nuk kam ndonjë vërejtje.Gjitha të mirat

A ju ndihmoj ky vlerësim?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen