Thumbnail image
Fibra plastike Gembird për printime 3D, PLA, 1,75mm, 1kg, e bardhë
38.50 €
Përshkrimi

Fibra plastike për shtypjen tre-dimensionale të bërë nga PLA, një poliester termoplastik që rrjedh nga burimet e ripërtëritshme. Produkti është rezistent ndaj dëmtimeve mekanike, ka qëndrueshmëri të ngjyrave dhe nuk bllokon printerat. Ndërsa fibra futet në qarkun e ngrohjes, materiali shkrihet vazhdimisht dhe menjëherë. Pra, nëse doni të krijoni krijime interesante pa ndonjë komplikacion, thjesht zgjidhni modelin e duhur të ngjyrave. Pesha e produktit është 1 kilogram, me ngjyrë të bardhë.

Cilësitë

Prodhuesi Gembird
Origjina Holandë
Vendi i prodhimit China
Ngjyra e tonerit (cartridge) Bardhë
Lloji i pajisjes 3D
GTIN 8716309088541
Kodi i produktit 214801

Vlerësimet0
(0 vlerësime)

Nuk ka ende asnjë vlerësim

SHIKO MË SHUMË PRODUKTE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen