Thumbnail image
Fleta të shenimeve Topwrite
1.25 € Disponueshmëria: I padisponueshëm
Përshkrimi

Fleta të shenime nga marka Topwrite, janë 3 copë të cilat kanë 50 faqe secila dhe kanë këto dimenzione 75x75mm.

Cilësitë

Origjina Holandë
Prodhuesi Topwrite
Madhësia 300 x 10 x 100 mm
Pesha [g] 103
GTIN 8711252452678
Kodi i produktit 8711252452678

Vlerësimet0
(0 vlerësime)

Nuk ka ende asnjë vlerësim

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen