Thumbnail image
Fletore Euro Topwrite, 200
1.12 € Disponueshmëria: I padisponueshëm
Përshkrimi

Fleta të shenime në formë të kartmonedhave Euro nga marka Topwrite, janë 3 copë të cilat kanë 100 faqe secila dhe kanë këto dimenzione 8 x 80 x 145 mm.

Cilësitë

Origjina Holandë
Prodhuesi Pa markë
Mbishkrimi 200
Madhësia 8 x 80 x 145 mm
Pesha 0.141 KG
GTIN 8711252159027
Kodi i produktit 8711252159027

Vlerësimet0
(0 vlerësime)

Nuk ka ende asnjë vlerësim

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen