Thumbnail image
Folie mbështjellëse PVC
1.56 € Disponueshmëria: I padisponueshëm
Përshkrimi

Kjo folie shërben si mbështjellës dhe ka funksion mbrojtës gjatë zhvendosjes, larjes, apo lyerjes së shtëpisë apo orendive të ndryshme. Ka dimensione prej 4 x 5m x0.005mm dhe është rezistente ndaj lagështisë.

Cilësitë

Origjina Holandë
Prodhuesi Kinzo
Madhësia 999 x 999 x 999 mm
Pesha Rreth 0.074 KG
GTIN 8711252793597
Kodi i produktit 8711252793597

Vlerësimet0
(0 vlerësime)

Nuk ka ende asnjë vlerësim

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen