Thumbnail image
VILEDA GLITZI CRYSTAL 1/1
0.62 € 0.79 € (-22%)
Përshkrimi

Ana e zezë e fërkimit është e pajisur me qindra kristale pastrimi. Këto kristale ndihmojnë për të pastruar papastërtinë kokëfortë shumë më të fuqishme. Shtresa e rrobave blu të pastruara është shumë absorbuese dhe e bën fshirjen aq të lehtë sa me një leckë. Në sajë të efektit Vileda Antibac, 99, 9% e baktereve të krijuara pengohen në anën e ashpërimit - për pastrim higjienik. Shkuma e trashë dhe gozhda e sigurt mbajnë duart larg nga papastërtitë dhe mbrojnë thonjtë e gishtit. Fuqi tepër e fortë pastrimit dhe e mirë për fshirje.

Cilësitë

Prodhuesi Vileda
Origjina Slloveni
Temperatura e ruajtjes 5°C - 15°C
GTIN 3838447000270
Kodi i produktit 159056

Vlerësimet0
(0 vlerësime)

Nuk ka ende asnjë vlerësim

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen