Thumbnail image
Ibrik Lacia për filtrim uji, me matës elektronik
16.39 € Disponueshmëria: I padisponueshëm
Përshkrimi

Ibrik uji LAICA për filtrim uji me matës elektronik që tregon nivelin e shpenzimit të filterit. Projektuar, dizajnuar dhe prodhuar në Itali . Dizajn i ngushtë që përshtaten në derë të frigoriferit nëse doni ta vendosni në frigorifer. Ky model mundëson mbushje të shpejtë dhe të lehtë të ujit pa stërpikje. Matës elektronik që tregon kur është koha për të zëvendësuar filtër. Shumë i lehtë për tu mirëmbajtur, dizajn shumë elegant, i lehtë për tu përdorur dhe shumë ekonomik. Oferta përfshinë edhe filterin e teknologjisë më të lartë Bi-flux.

Cilësitë

Ngjyra Verdhë
GTIN GIDN-03947500
Kodi i produktit GIDN-03947500

Vlerësimet0
(0 vlerësime)

Nuk ka ende asnjë vlerësim

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen