Thumbnail image
IM ATË E DONTE ADOLFIN - MEHMET KRAJA
6.10 € Disponueshmëria: I padisponueshëm
Përshkrimi

Brenda harkut kohor dhjetëvjeçar të Atit, mbase 1945/1955, kohë e cila është e ngjeshur me fragmente të shkëputura pamjesh e bëmash, lexuesi bredh së bashku me Atin si nëpër një film të gjallë, ecën si nëpër një dokumentar neorealist; narratori, gjatë kësaj rrjedhjeje të shiritit filmik, mjegullon qëllimisht kufirin mes reales dhe fiktives, parodizon historiken përmes dëshmive të bollshme, ironizon dhe groteskëzon ambientin, atmosferën, njerëzit...

Cilësitë

GTIN 0000000001209
Kodi i produktit 9789995687076

Vlerësimet0
(0 vlerësime)

Nuk ka ende asnjë vlerësim

SHIKO MË SHUMË PRODUKTE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen