Thumbnail image
Kabllo Dunlop, microUSB në USB, verdhë
6.84 € Disponueshmëria: I padisponueshëm
Përshkrimi

Kabllo ngarkuese shumë cilësore nga Dunlop me konektor microUSB dhe USB që mund të përdoret me pajisje të ndryshme. Kabllot mund të kyçen njëri pas tjetrit përmes portit që kanë dhe ju mundëson të ngarkoni baterit e celularëve duke i lidhur me laptop, kompjuter e tablet.

Cilësitë

Origjina Holandë
Prodhuesi Dunlop
Ngjyra Verdhë
Madhësia 10 x 37 x 120 mm
Pesha 0.073 KG
GTIN 8711252900575
Kodi i produktit 8711252900575

Vlerësimet0
(0 vlerësime)

Nuk ka ende asnjë vlerësim

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen