Thumbnail image
Kaçavida Kinzo, 12 copë
17.65 € Disponueshmëria: I padisponueshëm
Përshkrimi

Kaçavidat Kinzo janë shumë kualitative dhe përshtaten sipas nevojave tuaja. Ky komplet përbëhet prej 12 kaçavidave me forma dhe madhësi të ndryshme. Pesha: 1.700 kg, dimensionet e përgjithshme: 330 x 40 x 280 mm.

Cilësitë

Origjina Holandë
Prodhuesi Kinzo
Madhësia 330 x 40 x 280 mm
Pesha Rreth 1.700 KG
GTIN 8711252541501
Kodi i produktit 8711252541501

Vlerësimet0
(0 vlerësime)

Nuk ka ende asnjë vlerësim

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen