Thumbnail image
Kaçavida Kinzo, 30 pjesë
20.40 € Disponueshmëria: I padisponueshëm
Përshkrimi

Ky komplet i kaçavidave përfshinë 30 kaçavida dhe koka të zëvendësueshme me madhësi dhe forma të ndryshme, të cilat mund t'i ndërroni sipas nevojave që ju paraqiten. Kompleti peshon 1.500 kg dhe ka dimensione të përgjithshme 360 x 40 x 325 mm.

Cilësitë

Origjina Holandë
Prodhuesi Kinzo
Madhësia 360 x 40 x 325 mm
Pesha [g] 1500
GTIN 8711252541525
Kodi i produktit 8711252541525

Vlerësimet0
(0 vlerësime)

Nuk ka ende asnjë vlerësim

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Vazhdo blerjen